CEM UZAN ANLATIYOR! DOLARI 27’YE KATLAYACAK! DÜNYANIN EN BÜYÜK DAVASI! BEDEL ÖDEME VAKTİ GELDİ! NFT

CEM UZAN ANLATIYOR! DOLARI 27’YE KATLAYACAK! DÜNYANIN EN BÜYÜK DAVASI! BEDEL ÖDEME VAKTİ GELDİ! NFT

Zanka TV Genel Yayın Yönetmeni Ferit Atay soruyor, Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan cevaplıyor!

Sosyal medya hesapları üzerinden NFT dünyasında bir devrim yapacağı mesajlarını veren Cem Uzan detayları Ferit Atay’ın sorguluyorum programında açıklıyor!

Dünya çapında devrim yapacağım diyen Uzan, NFT üzerinden dev kazançlar sağlanacağından bahsediyor!

Türkiye’deki mallarına çöküldüğünü iddia eden Uzan, Tam 68 Milyar dolarlık dev dava açtığını ve bu davayı NFT projesi haline getireceklerini söylüyor.

Dava hakkında Motorola, Vodefone, Sabancı Ailesi, Şahenk, Aydın Doğan, Nihat Özdemir ile 51 kişiyi isim isim açıklayacağım.

DANHA Launchpad tarihe geçmiş büyük davaların anısına NFT koleksiyonları çıkarmayı hedefleyen bir platform. Uzanlar davası ile ilk adımı atmayı planlıyor.

Cem Uzan koleksiyon sahiplerinin 27 kata kadar kazanç sağlayabileceğini belirtiyor.

Videosunda Davacıların Cem Uzan ve Hakan Uzan olduğunu belirtiyor ve dava ettikleri için
“çaldıkları malların bedelini ödeme vakti” geldi! diyor!

Türkiye’de ilk defa bir siyasi lider Kripto paralar ve NFT piyasası hakkında bir proje sundu. Üstelik bir devrim yapacağından bahsediyor. Ayrıca bu projenin ülkemizi ilgilendiren bir de siyasi tarafı var. Tam 68 milyar dolarlık bir davanın NFT projesine dönmesinden bahsediyor.
Hadi, hep beraber detayları Sayın Cem Uzan’dan dinleyelim..

Cem Uzan Türkiye’ye dönüyor mu? Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

Uyarıcı not: Bu programda yatırım tavsiyesi yapılmamaktadır. Bahsi geçen konular program konuğunun açıklamalarıdır. Herhangi bir ürün tanıtımı yapılmamakladır.

Ayrıcalıklardan yararlanmak için ailemize ‘KATIL’ın:
https://www.youtube.com/channel/UCE3qm63AUbigSDVqEEePW4A/join

Desteğiniz için: Patreon: https://www.patreon.com/zankatv
Kanalımıza abone olmayı unutmayın: https://www.youtube.com/channel/UCE3qm63AUbigSDVqEEePW4A
Twitter: https://twitter.com/zankamedya
Instagram: https://www.instagram.com/zankamedya/…
Facebook: Zanka Medya
Web: https://www.zanka.com.tr/

#cemuzan #dolar #erdoğan #sedatpeker #bitcoin #nft #danha #128milyardolar #feritatay #zankatv #zanka #canlıyayın #canlı #sondurum #akp #altın #merkezbankası #tüik #kavcıoğlu #doğalgaz #gramaltın #nebati #elektirik #swap #fed #mevduat #2023 #faiz #asgariücret #akparti #süleymansoylu #istifa #beratalbayrak #ekonomi #enerjikrizi #feritatay #billgates #jeffbezos #para #zengin #sondakika #haber #dolartl #türklirası #lira #kriz #para #şoke #şok #chp #zam #nedir #kimdir #kim #enflasyon #türklirası #benekonomistim #ekonomist #meclis #bütçe #kılıçdaroğlu #döviz #abd #fed #dolar24tl #iddia #haberler #anahaber #nass #nas #gümüş #coin #kripto #imamoğlu #ekremimamoğlu #soylu #peker #ibb #yeniyıl #yılbaşı #arsa #piyasalar #ht #ihale #milyon #kuruş #sabit #piyasa #kamu #güç #imf #bankalar #banka #botaş #enerji #piyasa #uzan #gençparti #hakanuzan #seçim #erkenseçim #anket

カテゴリー3カテゴリの最新記事