How To sell NFTs in Opensea Marketplace | ♻️ Championship Chain NFT

How To sell NFTs in Opensea Marketplace | ♻️ Championship Chain NFT

🟢 OpenSea Nedir?
Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz’ın OpenSea platformunda NFT’lerini sergisi oluşturması ve satması kripto varlık piyasasında oldukça ses getirmişti. Peki nedir OpenSea? Büyük fiyatlarla işlemlerin yapıldığı, NFT eserlerin alınıp satıldığı Opensea.io nasıl kullanılır, gelin birlikte inceleyelim.
OpenSea ünlü veya ünsüz üreticilerin, tecrübesiz veya sanatçıların kısacası herkesin kendi galerisini oluşturup açabildiği, dijital sanat eserlerini yani NFT’leri sergileyebildiği ve satabildiği merkeziyetsiz bir platformdur. Platformda koleksiyonlara, fiyatlara göre filtrelemeler yapabilir, değişik eserleri dilediğiniz kadar inceleyebilirsiniz. “CryptoPunks” gibi bazı koleksiyonların oldukça yüksek fiyatlara alıcı beklediğini göreceksiniz. Peki neden bir karikatür bu kadar pahalı?
Bildiğiniz gibi NFT bir kısaltma ve açılımı Non Fungible Token yani Değiştirilemez Token‘dir. Üreticisi eğer 1 tane üretmişse o eser çoğaltılamaz ve talebi fazla, arzı az olan bir şey değerli olur.
🟢 OpenSea Kullanımı:
İlk adım olarak OpenSea platformunun resmi adresi olan https://opensea.io girelim. Ekranı aşağı kaydırdıkça popüler koleksiyonlar ve en yüksek hacme sahip NFT koleksiyonları gibi detaylar göreceksiniz.
🟢 OpenSea Metamask Cüzdan Bağlamak:
OpenSea NFT marketi ile Metamask, Coinbase Wallet gibi onlarca sıcak cüzdandan birini kullanıyorsanız alışveriş yapmak oldukça kolay olacaktır. KYC gerekmemektedir.
🎨 Opensea satış yapmak, Opensea hesap açma, Opensea metamask bağlamak, Opensea koleksiyon oluşturma, Opensea mobil kullanımı, Opensea toplu nft yüklemek, Opensea hesap oluşturma, Opensea hesap onaylama, Opensea ethereum, Opensea polygon, Opensea solana
🎨 Opensea nft yükleme, Opensea nft oluşturma, Opensea nft satmak, Opensea nft almak, opensea nft satma taktikleri, opensea nft silme, opensea nft hediye etmek, opensea nft yükleme mobil, opensea nft transfer, opensea nft satın alma, opensea nft satışa koymak, opensea nft alma, opensea nft alım satım, opensea nft açık artırma
🎨 Opensea para çekme, Opensea para yükleme, Opensea para kazanma, Opensea para yatırma, Opensea ücretsiz nft satmak, Opensea ücretsiz nft yüklemek, Opensea ücretsiz nft almak

🟢 NFT nedir? NFT Nasıl Alınır?
Dilerseniz “Buy Now” seçeneği bağlı Metamask cüzdanınız ile ilanın sahibinden yani satıcısından pazarlıksız bir şekilde bu NFT’yi satın alabilirsiniz. Dilerseniz “Make Offer” bölümünden teklifinizin geçerlilik süresini de belirleyip daha düşük bir teklif verip bekleyebilirsiniz.
🎨 NFT ile para kazanma, NFT almak, NFT satmak, NFT yapımı, NFT satma taktikleri, NFT satış, NFT satın alma, NFT satarak para kazanmak, NFT oluşturma, NFT yapma, NFT alım satım, NFT açık arttırma

NFT Mintlemek – NFT Coin Nasıl Yapılır?
OpenSea platformunda NFT coin yapabilir yani yaratabilir ve satışa sunabilirsiniz. Bunun için menüde “Create – Yarat” bölümünü seçmeniz gerekmektedir.

OpenSea Satış Yapmak – NFT Satışı Nasıl Yapılır?
Ekranın sağ bölümünde yer alan “Profile” sekmesini seçtiğinizde karşınıza cüzdanınızda yer alan veya satışa koyduğunuz tüm NFT’leriniz gelecek.

=================================================================
Hello, I’m Crypto Graffiti

Business / Sponsorship Contact
📨 E-Mail: cryptograffitibusiness@gmail.com
📬 Telegram: t.me/crypto_graffiti

📬Our Booking Managers Telegram :
@dixonhowlang
@alan_taylor
@leonardalbertson

✅ I only use contact methods listed above.
✅ I will always change description of channel for verification purposes if you ask for it.

🛑 I’m not a financial advisor! I do not analyze the risk, My videos do not contain investment advice.
🛑 EXCEPT THE ACCOUNTS WRITTEN HERE, NO ACCOUNT BELONGS TO ME! Never make any payments to other accounts, You can contact my main account for verify @cryptograffitioffical

カテゴリー3カテゴリの最新記事