Decentraland’da Coin Toplayarak NFT Kazanma! (Play to Earn Metaverse Oyunları) – 5

Decentraland’da Coin Toplayarak NFT Kazanma!  (Play to Earn Metaverse Oyunları) – 5

Türkiye’de Play to Earn sektöründe çok fazla içerik bulunmuyor. Bu sebeple sizlere rehber niteliğinde bir seri sunuyoruz.

Yeni başladığımız video serimiz ile “Metaverse oyunlara nasıl girişi yapılır?”, “Play to Earn mantığında nasıl kazanç sağlanır?” ve “Oyun oynayarak ya da ufak yatırımlar yaparak nasıl kazanç sağlarız?” gibi soruların yanıtlarını veriyoruz. Bu kapsamda Play to Earn oyunlarının nasıl oynandığını da sizlerle paylaşıyoruz.

—-

Decentraland Metaverse’ündeki oyun deneyimlerimize aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Decentraland Evreni Nedir ? Nasıl Giriş Yapılır: https://bit.ly/3EqYAJZ
Wonderzone Oynayarak NFT Kazan: https://bit.ly/3Sstiq0
8 MetaBall Oynayarak NFT Topla: https://bit.ly/3C3MnYv
Çiftçilik Yaparak NFT Kazan: https://bit.ly/3e095ZO
MetaGamiMall Oynayarak NFT Kazan: https://bit.ly/3dU2iAV

—-

Beşinci oynayacağımız oyun MetaGamiMall… Play to Earn mantığında inşa edilen metaverse oyunu Decentraland’da MetaGamiMall oynayarak nasıl NFT kazabilirsiniz? Konuyla ilgili tüm detaylara videomuzda değindik.

Metaverse oyunlar ya da play to earn oyunlar olarak adlandırılan oyunları, oynayarak para kazanabileceğiniz platformlar olarak tanımlayabiliriz. CoinTurk olarak bu video serimiz ile birlikte popüler bir platform olan Decentraland’in de nasıl oynandığını, Decentraland ile nasıl para, NFT ve kripto para kazanıldığını, Decentraland’a nasıl giriş yapıldığını, oyun içi mekanikleri ile Decentraland metaverse’ünü, Decentraland’de nasıl arsa alınacağını paylaşmaya devam edeceğiz.
#decentralandnasıloynanır #playtoearnoyunları #nftkazandıranoyunlar

カテゴリー3カテゴリの最新記事