ABD BÜYÜME VERİSİ AÇIKLANDI! 💣 POLYGON ETHEREUM’U GERİDE BIRAKTI 🔥AMAZON NFT PROGRAMI ÇOK YAKINDA👏

ABD BÜYÜME VERİSİ AÇIKLANDI! 💣  POLYGON ETHEREUM’U GERİDE BIRAKTI 🔥AMAZON NFT PROGRAMI ÇOK YAKINDA👏

📲ICRYPEX iOS & Android: https://bit.ly/33DliOZ

ICRYPEX Araştırma Uzmanı Atakan Kaplan, Kripto Zoom’un bugünkü bölümünde beklenti üstünde gelen ABD Büyüme Verisi’ni ve kripto para piyasasını etkileyen gündem konularını değerlendiriyor.

🟠ABD Büyüme Verisi Beklenti Üstünde Açıklandı
🟠Polygon Günlük Aktif Adres Verisinde #Ethereum’u Geride Bıraktı
🟠Amazon NFT Programı İlkbaharda Başlayabilir

#ABD Büyüme Verisi Beklenti Üstünde Açıklandı
ABD büyüme verisi (GDP) dün akşam saatlerinde açıklandı. Geçtiğimiz ay %3.2 olarak açıklanan büyüme verisinde bu ay beklenti %2.6 gelmesi yönündeydi. Ekonomide büyüme, piyasa beklentisinin de üstünde %2.9 olarak açıklandı.

#Polygon Günlük Aktif Adres Verisinde #Ethereum’u Geride Bıraktı
Polygon aktif adres sayısı fiyat hareketlenmesiyle daha da yükselmeyi başardı. Polygon aktif adres sayısı 340.000 seviyelerine üstüne çıkmayı başardı. İş birlikleri ve fiyat hareketlenmeleriyle ağ üzerindeki DeFi sayısını da %20 arttırmayı başardı. Aktif adres sayısında 340.000 seviyesinin aşılmasıyla birlikte Polygon, bu alanda Ethereum’u geride bırakarak BNB Chain ardından 2. sıraya yerleşti.

Polkadot Geliştirici Aktivitelerinde Zirveye Yükseldi
“Blokchainlerin blockchaini” olarak nitelendirilen Polkadot ağının geliştirici aktivitesinde önemli bir artış yaşandı. #Polkadot, ağ üzerindeki geliştirme aktiviteleri verisinde #Cardano’yu geride bırakarak ilk sıraya yerleşti. Geliştirici aktivitesi her ne kadar ağ ile ilgili pozitif bir veri olsa da, fiyatlandırma ve performans açısından çok büyük öneme sahip değildir.

Amazon NFT Programı İlkbaharda Başlayabilir
Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Amazon, dijital varlıklar ve NFT dünyasına 2023 yılı ilkbahar döneminde girmeyi planlıyor. Şirketin genel odağının #NFT temelli oyunlar ve uygulamaları olduğunu ve oyun oynayıp karşılığında NFT hakkı elde etme konseptinde oyunlar üzerine çalıştıkları iddia ediliyor.

Dünya Ekonomi Forumu’nun Dijital Varlık Müdürünün Önemli Açıklamaları
#Davos’da gerçekleştirilen toplantıda, en önemli başlıklardan biri blok zincir adaptasyonu ve dijital varlıklar oldu. Bu konuda açıklamalar yapan Dünya Ekonomi Forumu (WEF) Blok Zincir ve Dijital Varlık Müdürü Brynly Llyr, 2023 yılında blok zincir teknolojisinin gerçek dünya adaptasyonunun hızlanmasını ve ilerlemesini beklediğini ifade etti.

ICRYPEX’i Sosyal Medya kanalları üzerinden takip edin, anlık analizlere ulaşın ve kripto paraların teknik analizlerinden, güncel kripto gelişmelerinden anında haberdar olun.

✔️ Telegram grubumuz ile en güncel analizlere ulaşın: https://t.me/icrypex_tr

🔍 ICRYPEX Kripto Para Borsasını keşfedin: https://www.icrypex.com

📈 Günlük ve haftalık kripto para analizleri için: https://bit.ly/38u9Kww

📍 Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi için: https://www.icrypex.com/tr/ozellikler/urunler

Sosyal Medya Hesaplarımız
Instagram: https://www.instagram.com/icrypex/
Facebook: https://facebook.com/icrypex/
Twitter: https://twitter.com/icrypex
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/icrypex-crypto-exchange/

📩 Soru, görüş ve önerileriniz için: destek@icrypex.com

カテゴリー3カテゴリの最新記事