CHAINLINK’DE NFT GELİŞMESİ 💣 JUSTİN SUN”DAN REGÜLASYON İDDİASI 🤔 ALAMEDA VOYAGER’A DAVA AÇIYOR👨‍⚖️

CHAINLINK’DE NFT GELİŞMESİ 💣 JUSTİN SUN”DAN REGÜLASYON İDDİASI 🤔 ALAMEDA VOYAGER’A DAVA AÇIYOR👨‍⚖️

📲ICRYPEX iOS & Android: https://bit.ly/33DliOZ

ICRYPEX Araştırma Uzmanı Atakan Kaplan, Kripto Zoom’un bugünkü bölümünde Chainlink NFT gelişmesini ve kripto para piyasasını etkileyen gündem konularını değerlendiriyor.

🟠 Dijital varlık fonlarında yüksek hacimli işlemler. Kurumsallar mı alıyor?
🟠 #Chainlink ‘de #NFT Gelişmesi
🟠 Alameda Voyager Digital’a Dava Açıyor
🟠 Justin Sun’dan Önemli İddia
🟠 Teknik: BTC ETH ETH/BTC DOT ADA APE SOL

Elon Musk #Twitter’da Kripto ile Ödeme Sistemi Kurmak İstiyor
Twitter’da yakında kullanıma sunulacak ödeme aracının başta yalnızca itibari para birimlerini destekleyeceği açıklanmıştı. Ancak Elon Musk bu aracın gelecekte kripto varlıklara entegre edilebilecek şekilde oluşturulmasını istediği iddia edildi. Bu iddialarla birlikte, kullanıma sunulacak ödeme sisteminin blokchain ve kripto teknolojisini içerip içermeyeceğine dair somut bir açıklama henüz yapılmadı.

#Chainlink ‘de NFT Gelişmesi
Chainlink dNFT olarak adlandırılan Dinamik NFT’ler için zincir dışı veriler sağlayacak. Dinamik NFT, kodlanmış bir akıllı sözleşme mantığına sahip olan bir NFT olarak tanımlanır. Normal (statik) NFT’lerden farkı ise basımın ardından sahip olduğu meta verilerin değiştirilebilir olmasıdır. Bu özelliği ile dNFT’ler oyun, emlak ve gerçek dünya varlıkları için kullanılabilir oluyorlar.

#Alameda Voyager Digital’a Dava Açıyor
FTX’in trade şirketi olarak çalışan ve iflas sürecinde çok önemli payı bulunan Alameda Research şirketi, Temmuz ayında iflasını açıklamış olan Voyager Digital şirketine 445 milyon dolarlık bir dava açıyor. Davanın temel sebebi ise FTX’in iflası öncesi Voyager’a aktardığı para olarak açıklandı. FTX, Eylül ayında 248, Ekim ayında da 193 milyon dolarlık ödeme gerçekleştirdiği biliniyor. Ayrıca FTX tarafı Voyager’ın da bu süreçte suçlu olduğunu, müşteri fonlarını dikkatsizce Alameda’ya aktardığını ve suç ortağı olduklarını ifade etti.

Dijital Varlık Fonlarında Para Girişi Görüldü
Coinshares’ın yayınladığı dijital varlık fonları raporunda, Bitcoin başta olmak üzere fonlara 117 milyon dolarlık giriş gerçekleştiği görüldü. Bu miktar Temmuz 2022 tarihinden beri yaşanan en büyük para girişi oldu.

#Justin Sun’dan Önemli İddia
Çin, kripto varlıklara karşı en sert yaklaşımı gösteren ülkelerden biri. Dünyanın en büyük 2. ekonomisi olan Çin’in kripto varlıklara karşı gösterdiği bu tutum, fiyatın düşmesine ve kullanılırlığın gerçek potansiyeline ulaşamamasına sebep oluyor. Tron kurucusu Justin Sun, Çin’în artan kripto varlık kullanımlarına karşı kripto vergilendirmeleri adımının pozitif bir gelişme olduğunu ve bunun Çin’in kripto varlık regülasyonlarını esnetebileceğine inandığını söyledi.

ICRYPEX’i Sosyal Medya kanalları üzerinden takip edin, anlık analizlere ulaşın ve kripto paraların teknik analizlerinden, güncel kripto gelişmelerinden anında haberdar olun.

✔️ Telegram grubumuz ile en güncel analizlere ulaşın: https://t.me/icrypex_tr

🔍 ICRYPEX Kripto Para Borsasını keşfedin: https://www.icrypex.com

📈 Günlük ve haftalık kripto para analizleri için: https://bit.ly/38u9Kww

📍 Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi için: https://www.icrypex.com/tr/ozellikler/urunler

Sosyal Medya Hesaplarımız
Instagram: https://www.instagram.com/icrypex/
Facebook: https://facebook.com/icrypex/
Twitter: https://twitter.com/icrypex
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/icrypex-crypto-exchange/

📩 Soru, görüş ve önerileriniz için: destek@icrypex.com

カテゴリー3カテゴリの最新記事