SEC”ten Yeni Dava! Ripple, Likidite Merkezi Başlatıyor! Nike’tan Büyük NFT Hamlesi!

SEC”ten Yeni Dava! Ripple, Likidite Merkezi Başlatıyor! Nike’tan Büyük NFT Hamlesi!

📲ICRYPEX iOS & Android: https://bit.ly/33DliOZ
✨ICRYPEX Spotify: https://spoti.fi/3mAf1N0
⚜️ 25.000 TL’ye varan Hediye Dijital Altın Tether Gold: https://bit.ly/3ZMNHK0

ICRYPEX Araştırma Uzmanı Atakan Kaplan; Sec davalarını, Nike’ın NFT hamlesini ve gündemi oluşturan diğer konuları değerlendiriyor.

SEC Bir Başka Borsaya Daha Dava Açtı
SEC, dün bir Bittrex borsasına gerekli kayıtları gerçekleştirmeden satış gerçekleştirdiği için şirkete ve şirket yöneticilerine dava açtığını açıkladı. Açıklamada Algo’nun da bulunduğu 6 coin için menkul kıymet değerlendirmesi olduğu açıklandı. Geçtiğimiz hafta DeFi konusunda da önemli açıklamalarda bulunan SEC, borsalar konusunda da önemli açıklamalarda bulunmuş, borsa tanımlamasına merkeziyetsiz borsaları da eklenecek şekilde yeniden düzenlemişti.

XRP’de Liquidity Hub Gelişmesi
13 Nisan’da Ripple Labs, Liquidity Hub’ı tanıtmıştı. Liquidity Hub, kurumsal düzeyde kullanılmak için tasarlanmış bir işletmeler arası kripto varlık likidite platformudur. Hub, bağımsız olarak çalışacak ve Ripple’ın ODL ödeme çözümlemesini tamamlayacak. Ripple’ın bu projesi Zycrypto değerlendirilip pozitif olarak değerlendirilirken, bu gelişmenin fiyata henüz yansımadığı görüldü. Bunlar haricinde Ripple’da mahkeme sürecinde sona yaklaşılırken zincir üstü verilerde de yeni rekorlar kırılmaya devam ediyor. XRP adresi sayısının 4.6 milyonu bulduğu görülürken 1.08 milyon aktif adres bulunduğu Santiment tarafından açıklandı.

Cardano Djed Stablecoini Yükselişine Devam Ediyor
Cardano ağı üzerinde Şubat ayında yayınlanmış olan Djed stablecoini büyümeye devam ediyor. Djed stablecoininin 4.24 milyonluk üretimle dolaşımdaki arz açısından en yüksek seviyesine ulaştığı görüldü. Djed’in aşırı teminatlandırılması yatırımcıların güvenini kazanmasını sağlıyor. Djed %400 oranında teminatlandırılmış durumda. Djed stablecoininin dolaşımdaki toplam arzı 16.89 milyonluk Djed ile teminatlandırılırken bu 38.7 milyon ADA coinine denk oluyor.

Kongre Üyesi, SEC Başkanı Gary Gensler’ın Kovulması için Tasarısını Duyurdu
ABD’de Kongre Üyesi Warren Davidson’un SEC Başkanı Gary Gensler için bir tasarı hazırlayarak görevinden kovulması için başvuruda bulunma hazırlığında olduğu biliniyordu. Davidson dün bu konudaki çalışmalarını tanıtarak, resmi olarak Gensler’ın görevden alınmasını ve başka birinin getirilmesi için harekete geçmiş oldu.

Nike İlk .Swoosh NFT Koleksiyonunu Duyurdu
Nike, Swoosh logosunu içeren ilk NFT koleksiyonunu duyurdu. Koleksiyon sadece Nike üyeleri tarafından satın alınabilir ve şirketin blockchain teknolojisi ve dijital sahiplik potansiyelini keşfetme çabalarının bir parçasıdır. Koleksiyon Our Force 1 ismiyle tanıtılacak. Koleksiyonda 8 farklı NFT yer alacağı ve her biri benzersiz bir tasarıma sahip olacağı açıklandı.

İngiltere Merkez Bankası Stablecoin Ödemelerini Limitlendirmeyi Planlıyor
İngiltere Merkez Bankası, regülatörlerin stablecoinlerin ödeme için kullanımını limitlendirmesi gerektiğini düşünüyor. Merkez Bankası yöneticilerinden Sie Jon Cunliffe, sektörün hızlı inovasyonun yaratacağı potansiyel risklerin altını çizerken, İngiltere Merkez Bankası’nın ilgili bölümünün stablecoinler için yeni kuralları araştırmak ve tartışmak üzerine bu yıl içerisinde yeniden bir araya geleceği öğrenildi.

00:00 Giriş – Piyasalarda Genel Görünüm

📢ICRYPEX’e üye olarak 25.000 TL’ye varan Dijital Altın Tether Gold kazanma şansın olduğunu biliyor muydun? Üstelik KYC 1 seviye onayını gerçekleştirerek ilave bir altın sandık kazanma hakkı elde edebilirsin. Ayrıca hesabına tanımlı referans kodu ile ICRYPEX’e getirdiğin her bir arkadaşın KYC 1 seviye onayı gerçekleştirdiğinde hem sen hem de arkadaşın bir altın sandığı kazanır. Üye olup ücretsiz dijital altın kazanmak için linke tıklayabilirsin.👇
https://icrypex.com/tr/uye-girisi

ICRYPEX’i Sosyal Medya kanalları üzerinden takip edin, anlık analizlere ulaşın ve kripto paraların teknik analizlerinden, güncel kripto gelişmelerinden anında haberdar olun.

✔️ Telegram grubumuz ile en güncel analizlere ulaşın: https://t.me/icrypex_tr

🔍 ICRYPEX Kripto Para Borsasını keşfedin: https://www.icrypex.com

📈 Günlük ve haftalık kripto para analizleri için: https://bit.ly/38u9Kww

📍 Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi için: https://www.icrypex.com/tr/ozellikler/urunler

Sosyal Medya Hesaplarımız
Instagram: https://www.instagram.com/icrypex/
Facebook: https://facebook.com/icrypex/
Twitter: https://twitter.com/icrypex
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/icrypex-crypto-exchange/

📩 Soru, görüş ve önerileriniz için: destek@icrypex.com

カテゴリー3カテゴリの最新記事