SEC ETF Başvurusunu Erteledi💔Coca-Cola NFT Koleksiyonunu Duyurdu🧑🏻‍🎨 Trump Kripto Yatıcımcısı Çıktı!

SEC ETF Başvurusunu Erteledi💔Coca-Cola NFT Koleksiyonunu Duyurdu🧑🏻‍🎨 Trump Kripto Yatıcımcısı Çıktı!

✨ICRYPEX Spotify: https://spoti.fi/3mAf1N0

ICRYPEX Araştırma Uzmanı Berk Koçak, Bitcoin ETF başvurularında son durumu ve güncel haber akışını Kripto Zoom’da değerlendiriyor.

SEC Ark’ın Spot Bitcoin ETF Başvurusunu Erteledi
🔹#ETF başvurularının ardından #SEC’nin ilk değerlendirme süreci başladı. Geçtiğimiz hafta ilk başvuru olan ARK’ın #Bitcoin ETF başvurusunu erteleyen SEC’nin tüm başvurulara benzer bir dönüş gerçekleştireceği düşünülüyor. Sonraki karar tarihlerinin önümüzdeki Eylül, Aralık ve Şubat aylarının sonlarında olacağı tahmin ediliyor.

Brezilya’da Kripto Varlıklar İçin Yeni Kural
🔹#Brezilya’da bir meclis grubu ülkede işlem yapan ancak yabancı ülke merkezli olan denizaşırı #kripto borsaları vergilendirmenin yollarını arıyor. Bu amaçla, yabancı borsalardaki kripto varlıkları “finansal varlık” olarak değerlendiren bu grup, yabancı borsalar üzerindeki vergiyi ve baskıyı arttırmak için çabalıyor.

Eski SEC Yöneticisinden ETF Yorumu
🔹Eski SEC yöneticisi John Reed Stark, dev şirketlerin yapmış oldukları Spot Bitcoin ETF başvurularını ve süreci değerlendirdi. Stark, SEC’nin başvuruları kabul edemeyeceğini ve sürecin başkanlık seçimlerine bağlı olduğunu ifade etti.

Donald Trump’ın Kripto Yatırımı
🔹Eski ABD Başkanı ve 2024 Başkanlık Seçimlerinde de Başkan adayı olan #DonaldTrump’ın mal varlıklarını beyan ettiği 82 sayfalık listede #kripto varlık yatırımları olduğu da görüldü. Eski ABD Başkanı’nın 250.000-500.000 dolar arasında #Ethereum’u olduğu görüldü. #Trump’ın geçtiğimiz yıl çıkarmış olduğu bir de #NFT koleksiyonu bulunuyor.

Sam Bankman Fried Gözaltı Merkezinde
🔹#FTX eski CEO’su Sam Bankman Fried, mahkeme sürecini ailesinin evinde geçirmek konusunda izin almış ve 250 milyon dolarlık garanti karşılığında ailesinin evinde yaşamaya başlamıştı. Bu süreçte evdeki yaşantısı ve hareket kabiliyeti sebebiyle bir çok yeni kural eklemesi yapılmıştı. Geçtiğimiz hafta hakim kefaletini iptal etmesinin ardından #SBF’nin çok da rahat şartlarda olmadığı bilinen Brooklyn MDC isimli hapishaneye gönderildi.

ICRYPEX’i Sosyal Medya kanalları üzerinden takip edin, anlık analizlere ulaşın ve kripto paraların teknik analizlerinden, güncel kripto gelişmelerinden anında haberdar olun.

✔️ Telegram grubumuz ile en güncel analizlere ulaşın: https://t.me/icrypex_tr

🔍 ICRYPEX Kripto Para Borsasını keşfedin: https://www.icrypex.com

📈 Günlük ve haftalık kripto para analizleri için: https://bit.ly/38u9Kww

📍 Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi için: https://www.icrypex.com/tr/ozellikler/urunler

Sosyal Medya Hesaplarımız
Instagram: https://www.instagram.com/icrypex/
Facebook: https://facebook.com/icrypex/
Twitter: https://twitter.com/icrypex
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/icrypex-crypto-exchange/

📩 Soru, görüş ve önerileriniz için: destek@icrypex.com

カテゴリー3カテゴリの最新記事