AVAX Kritik Destekte!🚀 Vitalik’ten 500 MKR Satışı!💰 Solana’da Rekor NFT Üretimi🧑🏻‍🎨

AVAX Kritik Destekte!🚀 Vitalik’ten 500 MKR Satışı!💰 Solana’da Rekor NFT Üretimi🧑🏻‍🎨

✨ICRYPEX Spotify: https://spoti.fi/3mAf1N0

ICRYPEX Araştırma Uzmanı Berk Koçak, Maker ve AVAX’ta önemli fiyat hareketlerini ve güncel piyasa haberlerini Kripto Zoom’da değerlendiriyor.

Türkiye’de Kripto Para Benimsenmesi Yükseliyor
🔹Yapılan araştırmalara göre #kriptopara adaptasyonu #Türkiye’de yükselişe devam ediyor. Geçtiğimiz bir buçuk yılda kripto varlıkların benimsenmesinin %40 seviyelerinden %52 seviyesine çıkmış olduğu belirtildi. Açıklamada, bulgularımıza göre Türkiye’de artan benimsenme ve ilginin net bir şekilde görüldüğünü ve bunda temel sebebin Türk Lirası’nda görülen değer kaybı ve #enflasyon olduğu ifade ediliyor.

MakerDao Endgame’i Tanıttı
🔹#MakerDAO, daha büyük ekosistem içinde yaşayan bir dizi bağımsız altDAO oluşturmak için tasarlanan çok adımlı “#Endgame” planının son aşamasına geldi. MakerDAO kurucularından Rune Christensen tarafından yapılan paylaşımda Endgame projesinin final fazının adı #NewChain olan yeni bağımsız bir blok zincir üzerine inşa edilen tüm #Maker protokolünün yeniden uygulanması olacağını ifade etti. #Christensen bu hamlenin ekosistemi daha güvenli ve verimli hale getireceğini de söyledi. Christensen ayrıca Solana codebase’in NewChain için temel olarak düşünülmesi gerektiğini, Solana codebasein bu alanda en çok şey vadeden taraf olduğunu ifade etti.

Vitalik’ten 500 MKR Satışı
🔹 #Ethereum kurucusu Vitalik Buterin yakın zamanda 500 MKR satışı gerçekleştirerek, market güvensizliğini gösterdi Bu hamlesiyle Buterin Maker yatırımsını ve fiyat hareketini etkilemiş oldu. Vitalik’in 350 #ETH karşılığında 500 #MKR satışı gerçekleştirdiği ve bu 2 yıl aradan sonra yapmış olduğu ilk MKR hamlesi oldu.

Shiba INU Geliştiricisi Önemli Geliştirmeleri Açıkladı
🔹#ShibaInu geliştiricilerinden Kaal Dhairya paylaştığı blog yazısında önemli geliştirmeler ile ilgili topluluğa açıklamalarda bulundu. Blog yazısına #ShibArmy’i 1 milyon cüzdana ve 1 milyon işlem seviyelerine ulaşılması adına tebrik ederken sonrasında geliştirmelerle ilgili bilgilendirmeler paylaştı. Dhairya öncelikle, #Blockscout explorer’ın kullanıma sunulması oldu. Açıklamanın devamında onaylanmış #WBONE kontrat adreslerini paylaşan Dhairya, Shibarium için üçüncü parti köprüler ile çalışmalar içerisinde olduklarını ve birçok Token’ı #Shibarium’a köprüleyeceklerini açıkladı.

Solana’da Rekor NFT Üretimi
🔹#Solana üzerinde ultra düşük fiyatlı sıkıştırılmış #NFT’ler, rekor bir basım hacmine ulaştı. Ağustos ayında toplam üretilen NFT sayısının 15.6 milyon olduğu ve bunun rekor seviye olduğu ifade ediliyor. Toplamda 78 milyonu bulan sıkıştırılmış NFT’ler ayrıca sıkıştırılmamış NFT’leri geride bıraktı, toplamın %55.62’si seviyesine ulaştı ve Solana NFT’lerinin aylık satış hacminin %21.5’e katkı sağladı. Ağustos ayında gerçekleştirilen bu yüklü üretim için yalnızca 82 #SOL ödeme yapıldı.

00:00 Giriş – Piyasalarda Genel Görünüm
05:00 Ekonomik Takvim
08:00 Korelasyonlar
08:47 Türkiye’de Kripto Para Benimsenmesi Yükseliyor
09:26 Ripple – SEC Davası
10:10 Vitalik’ten 500 MKR Satışı
11:18 MakerDao Endgame’i Tanıttı
13:45 Shiba INU Geliştiricisi Önemli Geliştirmeleri Açıkladı
14:30 Solana’da Rekor NFT Üretimi
16:05 Shiba INU Geliştiricisinden Önemli Açıklama
16:45 Bitcoin – Etheruem Fonlama Oranları
18:30 #BTC Teknik Analizi
19:52 #ETH Teknik Analizi
21:15 #XRP Teknik Analizi
21:32 #AVAX Teknik Analizi
22:40 #SOL Teknik Analizi
23:35 #MKR Teknik Analizi
24:20 #GALA Teknik Analizi
24:45 #FET Teknik Analizi
25:25 #LINK Teknik Analizi
26:20 #ATOM Teknik Analizi
26:53 #INJ Teknik Analizi
26:28 #ADA Teknik Analizi

ICRYPEX’i Sosyal Medya kanalları üzerinden takip edin, anlık analizlere ulaşın ve kripto paraların teknik analizlerinden, güncel kripto gelişmelerinden anında haberdar olun.

✔️ Telegram grubumuz ile en güncel analizlere ulaşın: https://t.me/icrypex_tr

🔍 ICRYPEX Kripto Para Borsasını keşfedin: https://www.icrypex.com

📈 Günlük ve haftalık kripto para analizleri için: https://bit.ly/38u9Kww

📍 Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi için: https://www.icrypex.com/tr/ozellikler/urunler

Sosyal Medya Hesaplarımız
Instagram: https://www.instagram.com/icrypex/
Facebook: https://facebook.com/icrypex/
Twitter: https://twitter.com/icrypex
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/icrypex-crypto-exchange/

📩 Soru, görüş ve önerileriniz için: destek@icrypex.com

カテゴリー3カテゴリの最新記事