MEMECOIN 24X-el kezdett! |🔥Jól jártak az NFT HOLDEREK!🔥| …ráadásul a 80% még zárolva.. ❤️

MEMECOIN 24X-el kezdett! |🔥Jól jártak az NFT HOLDEREK!🔥| …ráadásul a 80% még zárolva.. ❤️

Eljött a várva várt pillanat, amire másfél éve lassan várunk, azaz a MEMELAND airdrop.🔥Most tényleg megtudtuk, hogy jól jártak az NFT holderek tényleg. Mi és hogyan történt?! Nézd meg a videót, beszámolok nektek mindenről!
A videóban elhangzott linkek:
https://www.memecoin.org/farming – 2002 kódót használd!
https://accounts.binance.com/en/register?ref=21572263 – Binance Regisztráció
❤️ https://www.patreon.com/zonomo – A magyar NFT Klub Mókussal és velem!
AffilionWeb3 Discord: https://discord.gg/ttjyDYPx67 – Csatlakozz te is!

https://linktr.ee/affilion – Hasznos és fontos linkek ❤️ – Ezeket se hagyd ki!

#airdrop #binance #memecoin #9gag #captainz #thegrapes #animocabrands #nft #free #ingyenes #airdrop #pudgypenguins #openseastudio #socialfi #swoosh #nike #lacoste #nft #magyarnft #topnft #pudgypenguins #friendtech #memeland #9gag #memecoin #thegrapes #grapecoin #LOTM #yugalabs #nft #metamask #sepa #web3 #hvmtl #yugalabs #web3gaming #gaming #memecoin #memeland #kriptovaluta #captainz #potatoz #snowfro #artblock #művészet #9gag #degods #y00ts #blur #opensea #trade #crypto #kriptovaluta #airdrop #thegrapes #crpyto #kriptovaluta #airdrop #free #matic #polygon #zksync #layerzero #ingyenes #freecrypto #freemoney #free #metamask

Figyelmeztetés!
________________________________________________________________________
Az adásban elhangzottak a személyes véleményünket tükrözik, nem tekinthetők befektetési tanácsadásnak, vagy ajánlatnak. Az ebből fakadó esetleges veszteségekért felelősséget nem vállalunk. A leírásban található linkek egy része ajánlói link, ami azt jelenti, hogy ha ezeket használva vásárolsz valamit, abból mi jutalékot kaphatunk. Ez neked nem jár semmilyen többlet költséggel, sok esetben csak így juthatsz hozzá kedvezményekhez.

カテゴリー3カテゴリの最新記事