Linea’da Önemli Dencun Hatıra NFT Minti! Süre Sınırlı Acele Edin! | Linea

Linea’da Önemli Dencun Hatıra NFT Minti! Süre Sınırlı Acele Edin! | Linea

Herkese merhaba bu videomuzda Metamask ve Linea L2’sini geliştiren Consensys, Ethereum’da gerçekleşen Dencun güncellemesi şerefine hatıra nft mintini duyurdu. Çok önemli gidin ve mintleyin! Tüm detaylar videoda, iyi seyirler! Daha fazla bu tarz videolar için kanala abone olmayı ve videoyu beğenmeyi unutmayınız!

Mint Sitesi: https://consensys.io/ethereum-dencun-upgrade

Twitter Hesabım: https://twitter.com/GercekKriptocu
Telegram Kanalımız: https://t.me/gercekkriptocuyt
Soru/Öneri/İletişim: G.Kriptocu@gmail.com

Herkese Merhaba! Kanalımın yeni vidyosuyla sizlerleyim, abone olup beni destekleyebilirsiniz! Aşağıya sizler için KOMİSYON İNDİRİMLİ kayıt linkleri bıraktım, henüz kripto ile tanışmadıysanız bu iyi bir başlangıç :

👉 ✔️ Binance Borsasına %10 Komisyon İndirimli Kayıt Linki = https://bit.ly/2Wy8K81

🧩Binance davet kodu : KNM424NW

🔥Binance Türkiye’ye %10 Komisyon İndirimli Kayıt Linki : https://bit.ly/3Bq4uWM
Referans Kod olarak: AE6C3GBD

👉 ✔️ Huobi Borsasından altcoin almak için Link = https://bit.ly/2WGjgtQ

👉 ✔️ Kucoin Borsasından altcoin almak için Link = https://bit.ly/38tKvdy

👉 ✔️ MXC Borsasından altcoin almak için Link = https://bit.ly/3mNWpHn

👉 ✔️ Gate Borsasından altcoin almak için Link = https://bit.ly/3jwIZh5

#Linea #LineaAirdrop #LineaPark #LineaMulti #LineaMultiYapma #LineaMultirehberi #LineaAirdropMulti #LineazkCodex #zkCodex #LineaCoin #LineaToken #LineaTokenAirdrop #zkSync #zkSyncEra #zkSyncAirdrop #zkSyncEraAirdrop #zkSyncAirdropRehberi #AirdropAlma #zkSyncRehber #zkSyncToken #StarkNet #StarkNetAirdrop #StarkNetToken #Strk #Strktoken #StarkNetAirdropStratejisi #10KSwap #MintSquare #MySwap #Aspect #Crew3 #StarkGate #immutablex #StarkGateTestnet #Starknet #StarkGateTestneti #ArgentXStarknet #StarknetTestnet #Airdrop #BTC #Bitcoin #EGL #EGLCoin #ETH #ETHEREUM #KRİPTO #GodsUnchained #Coinlist #Önsatış #Altcoin #AltcoinSepeti #100x #ImmutableX #CoinlistÖnsatış #Casper #Mina #Clover #Cqt #Yeniönsatış #Yüksekpotansiyel #GodsTokenÖnSatış #KriptoPara #KriptoÖnsatışı #Coin #CoinÖnSatışı #CoinÖnSatış #NFT #Web3 #AgoricCoinlist #AgoricICO#Defi #Wallet #StarkswapTestnetineKatılma #StarknetAirdrop #ArgentXCüzdan #ImmutableX #Starkswapairdrop #StarknetStarkswap #StarkGateTestnetKatılım #StarkGateArgentX #StarkNetTestneti #StarkNetAirdrop #StarkwareTestnet #StarkGateAirdrop #Testnet #Airdrop #StarkGateBridge #StarkGateKöprüsü #StarkNetNedir #STRKCoin #ZenginEdecek #ScrollNedir #ScrollCoinAirdrop #zkSyncNedir #zkSyncTokenAirdrop #Arbitrum #ArbitrumAirdrop #MultiKasma #MultiHesap #Sybil #SybildenKorunma #MultiHesapKasma #LineaVoyage #Linea3hafta #Lineaücüncühafta #LineaGörevleri #LineaParkGörevleri #Dencun #DencunNFT

カテゴリー3カテゴリの最新記事