BTC Halving Sonrası Gözler ABD’de!💣| Adidas’ın NFT İnancı❗ | FTX’de Solana Açık Arttırması💹

BTC Halving Sonrası Gözler ABD’de!💣| Adidas’ın NFT İnancı❗ | FTX’de Solana Açık Arttırması💹

ICRYPEX Kripto Seminerleri 27 Nisan Cumartesi günü Ankara HiltonSA Kavaklıdere Çankaya’da!

ICRYPEX uzman ekibi ve birbirinden değerli konuklarla ekonomi ve kripto seminerine ücretsiz katılım için 👉 https://bit.ly/4ctqzXJ

ICRYPEX Araştırma Uzmanı Berk Koçak, kripto piyasalarına dair güncel gelişmeleri ICRYPEX YouTube kanalında değerlendiriyor.

Grayscale’dan Yeni Fon Hamlesi
🔹Grayscale’in yeni Bitcoin Mini Trust’ı NYSE Arca’da BTC koduyla listelenecek ve %0,15 ücret oranı sunacak. Ürünün mevcut GBTC’nin sahiplerine vergi olayı olmadan daha düşük ücretli bir alternatif sunması amaçlanıyor. Grayscale, Mini Trust’a yaklaşık 63,620 Bitcoin katkı yapmayı planlıyor. Bu da GBTC’nin Bitcoin varlıklarının %10’unu ve yaklaşık 4 milyar dolarlık bir değeri temsil ediyor.

Chainanalyis’dan Polkadot’a 10 Milyon Dolarlık Teklif
🔹Chainalysis, Polkadot’a 10 milyon dolarlık bir ortaklık fırsatı sundu. Şirketin sağlayacağı hizmetler arasında Relay Chain üzerinde DOT aktivitelerinin izlenmesi ve potansiyel riskli işlemlerin düzenleyicilere ve kurumsal kuruluşlara görünür olmasını sağlaması yer alıyor. Ayrıca Chainalysis, DOT listelenmesine ilişkin soruşturma, uyumluluk ve kullanım durumlarını kapsayan on-chain çözümleri sunacak.

Blur 1.Çeyrek Hacminde 1.5 Milyar Dolara Ulaştı
🔹Genel piyasa iyileşmesinin etkisiyle, NFT alanı 2024 yılının ilk çeyreğinde hacim olarak 4.7 milyar doları aştı. Blur bu dönemde önde gelen NFT pazarı olarak konumunu korudu. 2024 yılının ilk çeyreğinde, Blur 1.5 milyar dolarlık hacim kaydederken aynı zamanda önceki çeyreğe göre pazar payını %27.6’ya yükseltti.

FTX Sonraki Solana Kilit Açılımını Açık Arttırmaya Sunacak
🔹FTX, malvarlığının en büyük bölümünü oluşturan kilitli Solanaların satışını, önceden belirlenmiş bir fiyat yerine bir açık artırma şeklinde gerçekleştirecek. 1.9 milyar dolarlık Solanalık önceki satışının ardından, Figure CEO’su Mike Cagney’e göre, bir sonraki satış açık artırma olacak. Satışın kesin detayları henüz açıklanmadı.

✔️ Telegram grubumuz ile en güncel analizlere ulaşın: https://t.me/icrypex_tr

🔍 ICRYPEX Kripto Para Borsasını keşfedin: https://www.icrypex.com

📈 Günlük ve haftalık kripto para analizleri için: https://bit.ly/38u9Kww

📍 Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi için: https://www.icrypex.com/tr/ozellikler/urunler

Sosyal Medya Hesaplarımız
Instagram: https://www.instagram.com/icrypex/
Facebook: https://facebook.com/icrypex/
Twitter: https://twitter.com/icrypex
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/icrypex-crypto-exchange/

📩 Soru, görüş ve önerileriniz için: destek@icrypex.com

カテゴリー3カテゴリの最新記事