Bitcoin’de ABD Satışı💣BlackRock’ın Rekoru Sona Erdi❗NFT Borçlanmaları Yükseliyor🖼️

Bitcoin’de ABD Satışı💣BlackRock’ın Rekoru Sona Erdi❗NFT Borçlanmaları Yükseliyor🖼️

ICRYPEX Kripto Seminerleri 27 Nisan Cumartesi günü Ankara HiltonSA Kavaklıdere Çankaya’da!

ICRYPEX uzman ekibi ve birbirinden değerli konuklarla ekonomi ve kripto seminerine ücretsiz katılım için 👉 https://bit.ly/4ctqzXJ

ICRYPEX Araştırma Uzmanı Berk Koçak, kripto piyasalarına dair güncel gelişmeleri ICRYPEX YouTube kanalında değerlendiriyor.

Hong Kong Spot Bitcoin ve Ethereum ETF’leri 30 Nisan’da İşlem Görmeye Başlayacak
🔹Hong Kong’da onaylanan spot Bitcoin ve Ethereum ETF’leri 30 Nisan tarihinde işlem görmeye başlayacak. Bitcoin ve Ethereum ETF’leri için 3 tane seçenek olduğunu görüyoruz. İhraççcı firmalar ChinaAMC, Harvest ve Bosera olarak karşımıza çıkmaktadır. Yönetim ücretleri ise %0.99, %0.3 ve %0.6 olarak belirlenmiş.

Spot Bitcoin ETF’lerinden 120 Milyon Dolarlık Çıkış
🔹24 Nisan tarihli verileri incelediğimiz zaman spot Bitcoin ETF’lerinden 120 milyon dolarlık çıkış olduğunu görmekteyiz. ETF bazında değerlendirildiğinde her zaman olduğu gibi çıkışlar arasında 130 milyon dolar ile GBTC ilk sırada yer almaktadır. Giriş tarafında ise sadece Fidelity ve Ark Invest’in fonlarında toplam 10 milyon dolar giriş gerçekleşmiştir. Diğer sekiz fonda giriş veya çıkış gerçekleşmemiştir.

Meta, Yüksek Yapay Zeka ve Metaverse Harcamaları Nedeniyle %15 Değer Kaybetti
🔹Meta hisseleri, 2. çeyrek gelirleri için zayıf bir görünüm ve bu yıl yapay zeka harcamalarını “agresif” bir şekilde artırma planlarının ardından piyasa sonrası işlemlerde %15 düşerken, metaverse bölümünün zarar etmeye devam etmesi beklenmektedir. Firmanın finans şefi Susan Li, 24 Nisan’da açıklanan ilk çeyrek sonuçlarına göre ikinci çeyrek için gelir beklentilerinin 36,5 milyar dolar ile 39 milyar dolar arasında olduğunu ve Wall Street’in 38,3 milyar dolarlık beklentisinin altında kaldığını söyledi.

KPMG: Kanada’da Kriptoların Kurumsal Olarak Benimsenmesinde Artış Mevcut
🔹Kanada’da KPMG tarafından yakın zamanda yapılan bir ankete göre, Kanada finans sektöründe 2023 yılında kripto kullanımında önemli bir artış gerçekleşti. Kripto ürün ve hizmetleri sunan finans firmaları 2021’den bu yana %22 oranında artarken, portföylerine kriptoyu dahil eden kurumsal yatırımcılar aynı dönemde %26 oranında yükseldi.

BlackRock’ın Spot Bitcoin ETF’ine İlk Defa Giriş Olmadı
🔹ABD’deki Bitcoin ETF’lerinin piyasaya sürülmesinden bu yana hızlı bir yatırım akışı görmüştü. Lansmanından bu yana sadece 71 günde yaklaşık 15,5 milyar dolar topladı. Ancak, 24 Nisan’da BlackRock’un IBIT’ine ilk defa hiç giriş yaşanmadı.

✔️ Telegram grubumuz ile en güncel analizlere ulaşın: https://t.me/icrypex_tr

🔍 ICRYPEX Kripto Para Borsasını keşfedin: https://www.icrypex.com

📈 Günlük ve haftalık kripto para analizleri için: https://bit.ly/38u9Kww

📍 Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi için: https://www.icrypex.com/tr/ozellikler/urunler

Sosyal Medya Hesaplarımız
Instagram: https://www.instagram.com/icrypex/
Facebook: https://facebook.com/icrypex/
Twitter: https://twitter.com/icrypex
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/icrypex-crypto-exchange/

📩 Soru, görüş ve önerileriniz için: destek@icrypex.com

カテゴリー3カテゴリの最新記事